Overige planten

null
Rabarberplanten

Ook in de opkweek van rabarberplanten heeft Lenders BV al jarenlang ervaring. Wij hebben 2 rassen in ons assortiment: Frambozen rood en Goliath.

Frambozen rood is het ideale ras voor de productie ten behoeve van de verse markt in de zomer, maar ook voor de vroegste oogst in het voorjaar door middel van afdekken met plastic. Frambozen rood kan ook zeer goed in het najaar geplant worden en wel in de maand september.

Goliath is het ras voor de vervroegde teelt die gedurende de winter in kassen of schuren plaats vindt. Verder is het ras geschikt voor de industrieteelt omdat het een zeer goede opbrengst geeft.

Frambozen rood en Goliath zijn leverbaar van februari tot half april.

Courgetteplanten

Met name voor regionale telers is Lenders BV de leverancier voor courgetteplanten. Wij kunnen voor u de opkweek verzorgen in 4 of 5 cm perspotten. Alle gangbare rassen kunnen worden geleverd, waarbij er ook de mogelijkheid is de zaden zelf aan te leveren.

Lenders BV kan voor de vroege, zomer of de late teelt planten produceren. Dat betekent voor u dat er kan worden geplant van half april tot en met juli.

Wilt u meer informatie over onze planten?